Werken en leren

We zijn trots op onze sterke positie in het medische speelveld. Die positie danken we aan ons team van ruim 200 professionals. Onze mensen vormen het fundament waarop we groeien en bouwen. Veel collega’s werken al tientallen jaren voor onze mooie organisatie. Want werken bij Labmicta is werken in een unieke, inspirerende omgeving!

Vacature, open sollicitatie en stage

Bekijk onze actuele vacatures. Zie je nu geen passende maar wil je jezelf toch introduceren bij ons? Stuur dan een brief en je CV naar sollicitatie@labmicta.nl. We bewaren jouw open sollicitatie zes maanden en verwijderen daarna je gegevens uit onze administratie. Mail ons ook voor een (afstudeer)stage op één van onze labafdelingen. Rond oktober selecteren we kandidaten voor stages vanaf februari, rond mei selecteren we kandidaten voor stages vanaf september.

Vacatures

Team van 200 collega’s

We zijn met ruim 200 collega’s groot genoeg om voorop te lopen in ons vakgebied, maar bewaken tegelijkertijd de verbinding met elkaar. Als zelfstandige stichting beslissen en schakelen we snel. Onze artsen-microbioloog, medisch moleculair microbiologen, deskundigen infectiepreventie en relatiemanagers onderhouden de contacten met de zorgverleners die we bedienen.

Daarnaast is er een groot team analisten dat werkt op onze verschillende labafdelingen. We beschikken over een uitgebreide vervoersdienst, medische administratie en verschillende ondersteunende diensten zoals relatiebeheer, kwaliteitsdienst, HRM, personeelszaken, communicatie & marketing, financiën, ICT, applicatiebeheer, et cetera

Werkplek en arbeidsvoorwaarden

Bij Labmicta krijg je alle mogelijkheden en faciliteiten voor een gezonde werkomgeving waarin je veilig, prettig en secuur kunt werken. Denk aan een fijn bureau, de juiste apparatuur en ruimtes met passende luchtbehandeling. Daarnaast delen we graag successen. Gaat het goed? Dan profiteert iedereen daarvan mee.

Voor onze arbeidsvoorwaarden hanteren we de Cao Ziekenhuizen of die van de AMS (Arbeidsovereenkomst Medisch Specialisten). We werken aan de realisatie van een eigen functiehuis met daarin alle profielen die we bieden, inclusief bijbehorende competenties en beloningen. Dit schept helderheid voor iedereen en geeft handvatten voor ontwikkeling

werken bij labmicta

Volop ontwikkelruimte

Je loopt alleen voorop als je je blijft ontwikkelen. Dat geldt dus ook voor onze professionals. We bieden onder meer ruime scholingsbudgetten en er is ruimte om te leren, pionieren, uit te proberen en fouten te maken. We faciliteren onderlinge kennisuitwisseling, er zijn altijd vernieuwende projecten om in mee te draaien of op te starten.

Naast jezelf ontwikkelen is openstaan voor veranderingen belangrijk. De zorg verandert razendsnel en Labmicta beweegt daar flexibel in mee. Alleen op die manier behouden we onze stevige positie in het speelveld. We koesteren daarom kritische denkers met een gefundeerde mening of ander perspectief en collega’s die zich daarin kwetsbaar durven opstellen. Veranderen en groeien betekent dingen anders doen. Maar wel altijd samen en in verbinding met elkaar.

 

Academische opleidingsplekken

Vanuit Twente biedt Labmicta twee academische opleidingsplekken voor studenten in opleiding tot arts-microbioloog en medisch moleculair microbioloog. Zij kunnen een deel van hun opleiding bij ons volbrengen. Zo verbinden we scholing, wetenschap en praktijk.

Voor hen is het interessant om ervaring op te doen bij een lab als Labmicta, dat anders werkt dan een ziekenhuislab. Zo blijkt ook uit de verhalen van Tobias, Ger-Jan en Ditmer. Wij bieden studenten waardevolle ervaringen en ontvangen van hen een frisse kijk op hoe wij de dingen doen. Nashwan al Naiemi is naast bestuurder en arts microbioloog enthousiaste opleider van onze artsen in opleiding tot specialist. Labmicta biedt ook mogelijkheden voor andere studenten, bijvoorbeeld in opleiding tot analist, om te werken en leren.

werken bij labmicta