
Mogelijkheden scholing
Met na- en bijscholing dragen we bij aan de regionale en landelijke ontwikkeling en kwaliteit van de infectiezorg. We delen onze kennis en expertise daarom graag op verschillende manieren: via e-learning, workshops en op locatie. Onze scholingen zijn inhoudelijk en praktisch, vooral gericht op doktersassistenten, huisartsen en medewerkers van VVT-instellingen of ziekenhuizen. Kortom, voor gerichte doelgroepen met enige medische voorkennis. Op het aanmeldformulier vind je ons (geaccrediteerde) scholingsaanbod. We breiden dit steeds verder uit. Heb jij hier ideeën of wensen voor? Zijn de trainingen vol en/of heb je interesse in andere data? Laat het ons weten via relatiebeheer@labmicta.nl
E-learnings en workshops
We ontwikkelden diverse e-learning modules die je eenvoudig vanaf je eigen device op een zelf gekozen moment kunt doorlopen. Onze e-learnings bevelen we meestal aan aan als voorbereiding op een workshop. Die organiseren we bij Labmicta of in overleg op een andere locatie.
Voor infectiepreventie, urinweginfecties, malaria en genitale infecties bieden we verschillende scholingen aan. Ook scholingen over andere onderwerpen zijn mogelijk. Neem hiervoor contact op met het team relatiebeheer via relatiebeheer@labmicta.nl
FTO, DTO of scholingsdag
In een farmacotherapeutisch overleg (FTO) en diagnostisch toetsoverleg (DTO) overleggen huisartsen en/of apothekers met elkaar. Eén van onze medische professionals kan tijdens zo’n overleg of een scholingsdag een bepaald onderwerp inhoudelijk toelichten. De volgende onderwerpen hebben we al ingedeeld:
- Urineweginfecties: heel 2023
- Luchtweginfecties: Q1
- Lyme: Q2
- Soa/bacteriele vaginose: Q4
Heb je hierin interesse, vul dan het aanmeldformulier in.
Let op! Dien je verzoek tenminste vier weken voor het FTO, DTO of de scholingsdag in. Dan hebben we voldoende ruimte om dit in te plannen.