Welkom!

Labmicta bevindt zich op het gezondheidspark in Hengelo (A35, afslag 28 Delden/Hengelo West), pal naast ziekenhuis ZGT, locatie Hengelo. Hieronder vind je onze contact- en adresgegevens.

Bezoekadres

Boerhaavelaan 59
7555 BB Hengelo

Ingang van de receptie is aan de Geerdinksweg.

Postadres

Postbus 516
7550 AM Hengelo

Contact opnemen

Bel met onze receptie via (088) 537 4200 of mail naar info@labmicta.nl of vul rechts het contactformulier in. Wij nemen dan contact met je op.

Openingstijden, lichaamsmateriaal inleveren

  • Onze receptie is bemand van maandag tot en met vrijdag van 08:00 – 18:00 uur en neemt dan pakketten en lichaamsmateriaal (meestal in zeegroene enveloppen) aan.
  • Buiten kantoortijden kan afgenomen lichaamsmateriaal (meestal in zeegroene enveloppen) van patiënten 24/7 geponeerd worden in de speciaal hiervoor bestemde, gekoelde brievenbus. Deze zit in de muur rechts naast de hoofdingang aan de Geerdinksweg.
  • In het weekend en tijdens feestdagen verrichten onze labafdelingen diagnostiek van 08.30 – 13.00 uur.

Intercollegiaal overleg

De dienstdoende arts-microbioloog is alleen voor intercollegiaal 24/7 telefonisch bereikbaar via (088) 537 4200. Uitslagen worden uitsluitend verstrekt door onze medische administratie, die deze digitaal verstuurt naar de aanvragende zorgverlener.

Route

Onze hoofdingang bevindt zich aan de Geerdinksweg.

  • Auto: Hengelo (A35, afslag 28 Delden/Hengelo West). Houd Gezondheidspark Hengelo/ziekenhuis ZGT aan.
  • Trein: Station ‘gezondheidspark’ is op 5 minuten loopafstand: loop richting ziekenhuis ZGT, loop langs het parkeerterrein van het ZGT richting de Geerdinksweg. Volg de borden Labmicta en LabPON.
  • Vanaf Hengelo centraal station is het ongeveer 20 minuten lopen. Of neem buslijn 12 richting Woolder Es, stap uit bij halte Narcisstraat en loop in enkele minuten naar Labmicta.

Parkeren

Op het eigen terrein van Labmicta aan de Boerhaavelaan is parkeren gratis. Rijd naar de slagboom en meld je bij de intercom. Er is niet altijd voldoende plek op ons terrein maar in de nabije omgeving wel:

  • Parkeervakken Boerhaavelaan: gratis 1 uur parkeren met blauwe parkeerschijf.
  • Parkeerterrein ziekenhuis ZGT (Aletta Jacobslaan): betaald parkeren.
  • In omliggende wijken: let goed op de parkeerregels, er wordt regelmatig gecontroleerd!

Contact met Labmicta

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.