Open dag Labmicta: 15 april

01-04-2023

Op zaterdag 15 april ben je tussen 10:00 en 15:00 uur van harte welkom op de open dag van Labmicta en LabPON! We vertellen je alles over het werken op en rondom het lab, geven je een rondleiding door ons pand en laten je verschillende proefjes en activiteiten doen.

Heb je interesse in een baan bij Labmicta en wil je eens bij ons binnenkijken? Ben je als onze relatie benieuwd naar de verschillende labafdelingen en wat er allemaal gebeurt met het patiëntmateriaal? Of heb je altijd al willen weten hoe het er bij een microbiologisch laboratorium aan toe gaat? Grijp dan nu je kans!

Parkeren

Je kunt parkeren op het terrein van Labmicta en LabPON (Boerhaavelaan 59 in Hengelo). Via de hoofdingang (aan de kant van de Geerdinksweg) loop je vervolgens naar binnen. Naast de hoofdingang is ook ruimte om je fiets neer te zetten.

Is de parkeerplaats vol? Parkeer dan in de Boerhaavelaan (parkeerschijf) of bij het ZGT (betaald parkeren).

Huisregels

Labmicta en LabPON zijn medische laboratoria die volgens strikte protocollen werken. Tijdens de open dag heb je de gelegenheid om over een aantal labs te lopen, maar we vragen je om je aan onze huisregels te houden. Deze regels zijn duidelijk aangegeven.

Fotografie

Tijdens de open dag maken we foto’s en filmpjes voor onze social media. Onze collega’s die de foto’s maken zijn herkenbaar aan hun hesje. Wil je niet op de foto? Geef dat gerust aan.