sxholing labmicta

Mogelijkheden scholing

Met na- en bijscholing dragen we bij aan de regionale en landelijke ontwikkeling en kwaliteit van de infectiezorg. We delen onze kennis en expertise daarom graag op verschillende manieren: via e-learning, workshops en op locatie. Onze scholingen zijn inhoudelijk en praktisch, vooral gericht op doktersassistenten, huisartsen en medewerkers van VVT-instellingen of ziekenhuizen. Kortom, voor gerichte doelgroepen met enige medische voorkennis. Op het aanmeldformulier vind je ons (geaccrediteerde) scholingsaanbod. We breiden dit steeds verder uit. Heb jij hier ideeën of wensen voor? Laat het ons weten via relatiebeheer@labmicta.nl

Aanmelden/interesse scholing

E-learnings en workshops

We ontwikkelden diverse e-learning modules die je eenvoudig vanaf je eigen device op een zelf gekozen moment kunt doorlopen. Onze e-learnings bevelen we meestal aan aan als voorbereiding op een workshop. Die organiseren we bij Labmicta of in overleg op een andere locatie. Tijdens een workshop wordt er naast een stukje theorie vooral veel praktisch geoefend met de materie.

Meld je aan voor een e-learning, workshop of ontvang meer informatie hierover via het aanmeldformulier.

FTO, DTO of scholingsdag

In een farmacotherapeutisch overleg (FTO) en diagnostisch toetsoverleg (DTO) overleggen huisartsen en/of apothekers met elkaar. Eén van onze medische professionals kan tijdens zo’n overleg of een scholingsdag een bepaald onderwerp inhoudelijk toelichten. Heb je hierin interesse, vul dan het aanmeldformulier in.

Let op! Dien je verzoek tenminste vier weken voor het FTO, DTO of de scholingsdag in. Dan hebben we voldoende ruimte om dit in te plannen.

Kosten van een (na)scholing

Labmicta is een servicegerichte stichting, daarom bieden we onze scholingen grotendeels gratis of tegen een kleine vergoeding aan.