Student HLO COVID-19

2 diensten per week

Je nieuwe omgeving

Vanuit passie voor microbiologie geeft Labmicta een positieve impuls aan de gezondheidszorg via de beste aanpak bij infecties. In ons ISO15189 geaccrediteerde, medisch microbiologisch laboratorium in Hengelo analyseren we lichaamsmateriaal van patiënten op ziekmakende micro-organismen: virussen, bacteriën, schimmels of parasieten. Met onze 200 bevlogen professionals zijn we vanuit Twente voor alle zorgpartners –vooral in Oost-Nederland en soms landelijk- dé partner voor het voorkomen, snel diagnosticeren, gericht behandelen en indammen van infecties.

Dit ben jij

Je volgt momenteel een HLO-studie en bent wekelijks beschikbaar voor 2 diensten als medewerker COVID-19-diagnostiek. Graag lever jij goede prestaties samen met je collega’s en je staat bekend als dienstverlenend. Je durft te laten zien wat je weet en te vragen wat je niet weet. Je werkt systematisch en nauwkeurig en gaat uiteraard integer om met materialen en gegevens van patiënten in ons laboratorium.

Jouw taken

Voor de COVID-19-diagnostiek in ons hoogvolume lab zoeken we per direct HLO-studenten die onze moleculaire analisten ondersteunen. De analisten vervullen een belangrijke rol binnen Labmicta, ze denken actief mee over kwaliteitsverbeteringen en hebben affiniteit met analytische apparatuur en geautomatiseerde werkprocessen.

Als beginnend expert in je vakgebied lever ook jij bij Labmicta een belangrijke bijdrage aan de gezondheidszorg! Je verricht zowel zelfstandig als in teamverband uiteenlopende ondersteunende diagnostische werkzaamheden: het laden van patiëntmateriaal, archiveren van monsters en aanvullen van voorraden. Je werkt met de laatste technieken, methodes en state-of-the-art apparatuur.

Ons aanbod

De professionals maken Labmicta tot wat het is: een gerenommeerd en toegankelijk laboratorium met academische kwaliteit en korte, snelle lijnen. De werksfeer is informeel en prettig. We investeren in onze mensen en we bieden jou voor deze functie in ieder geval:

  • Begeleiding en onboarding door de professionals van Oxford Global Resources*.
  • Een dertiende maand.
  • Waardering voor je inzet en bijdrage.
  • Een opstap naar een dienstverband bij Labmicta.
  • Onregelmatigheidstoeslagen volgens de CAO ziekenhuizen

*De uitbreiding van ons team doen we samen met Oxford. Zij zijn een vooraanstaande partij in de bemiddeling van laboratoriumpersoneel en zijn voor jou een prettige partner.

Als onze samenwerking van beide kanten goed bevalt, bespreken we op termijn ook graag je wensen op het gebied van stage, afstuderen en een eerste baan na je studie.

Heb je nog vragen na het lezen van deze vacature of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Sanne Hoefnagels van Oxford Global Resources via sanne_hoefnagels@oxfordcorp.com of 020 406 97 50.

Solliciteer hier

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.

Lees hier onze privacyverklaring die op dit formulier van toepassing is.