Medewerker Servicedesk ICT

36-40 uur

Je nieuwe werkgever

Vanuit passie voor microbiologie geeft Labmicta een positieve impuls aan de gezondheidszorg via de beste aanpak bij infecties. Met state-of-the art diagnostiek zijn we dé partner in het voorkomen, snel diagnosticeren, gericht behandelen, monitoren en indammen van infecties. Met onze 200 professionals zijn we vanuit Twente voor alle zorgpartners –vooral in Oost-Nederland en soms landelijk- dé partner voor het voorkomen, snel diagnosticeren, gericht behandelen en indammen van infecties.

Je bent in dienst van Labmicta maar werkt ook voor LabPON, het pathologisch laboratorium dat in hetzelfde pand is gevestigd. Zowel Labmicta als LabPON zijn twee van de meest vooruitstrevende laboratoria in Nederland. Samen met ruim 300 collega’s werk je vóór patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving. Labmicta streeft ernaar om medewerkers een prettige werkomgeving te bieden en hen te stimuleren zich verder te ontwikkelen.

Jouw team

De afdeling ICT is verantwoordelijk voor de centrale ICT-diensten van Labmicta en LabPON. De technologieën die zij hierbij gebruiken zijn van een hoog niveau. Om de optimale zorg aan onze professionals en klanten te kunnen garanderen, is tijdige en correcte informatie op de juiste plaats een must. Dit is waar deze afdeling voor staat. De servicedesk fungeert als eerste aanspreekpunt voor gebruikers van de systemen en apparatuur. Het team werkt nauw samen met diverse productgroepen op het gebied van medische inhoud en ICT. De procesmatige aanpak voor de beheertaken is gebaseerd op ITIL/ISM. De ICT-infrastructuur is onder eigen beheer op locatie.

Jouw taken

Jouw belangrijkste uitdaging is om onze collega’s te ondersteunen bij het gebruik van onze ICT-systemen en applicaties. Dit doe je enerzijds door hen te helpen bij het oplossen van vragen, problemen of storingen. Ook begeleid je hen bij het (leren) werken met onze ICT-omgeving. Daarnaast bewaak je prestatie en beschikbaarheid van onze ICT-infrastructuur en/of applicatie(s). Samen met jouw team zorg je ervoor dat zowel onze ICT-infrastructuur als systemen en applicaties onze organisatie en klanten (intern én extern) optimaal ondersteunen. Je houdt de prestaties en veiligheid van onze ICT goed in de gaten. Je installeert, test en onderhoudt klantapplicaties. Wanneer er storingen of wijzigingen zijn, dan maak je een heldere analyse. Waar mogelijk los je het zelf op, spar je met directe collega’s of schakel je een leverancier in. Je zorgt ervoor dat de autorisaties en wijzigingsverzoeken goed worden toegekend, uitgevoerd én vastgelegd. Wanneer een nieuwe medewerker bij ons komt werken, zorg jij ervoor dat de ICT-zaken (computer, telefoon) voor elkaar zijn. Ook kunnen onze collega’s op jou rekenen voor begeleiding en praktisch advies bij het (leren) werken met de applicaties en systemen.

Ons aanbod

Onze professionals maken Labmicta tot wat het is: een gerenommeerd en toegankelijk laboratorium met academische kwaliteit en korte, snelle lijnen. De werksfeer is informeel en prettig. We investeren in onze mensen en we bieden jou voor deze functie in ieder geval:

  • Een uitdagende functie met ruimte voor het oppakken van kansen die je ziet.
  • Ondersteuning bij jouw professionele ontwikkeling.
  • Waardering voor je inzet en bijdrage.
  • Salarisschaal FWG 45 volgens de cao-ziekenhuizen.
  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar met uitzicht op vaste aanstelling.
  • Een goed pensioen en eindejaarsuitkering.
  • Collectieve korting op zorgkosten.
  • Mogelijkheden op maat, zoals een fietsplan en korting op communicatiemiddelen.

Dit ben jij

Je hebt een relevante opleiding op MBO niveau 4 of HBO-niveau en één of meerdere jaren ervaring met serviceverlening in de ICT branche. Je hebt kennis van werkplekautomatisering, databases, Exchange en algemene kennis van servers en ICT-netwerken.
Je bent een professional in je vak. Je weet daarin wat er van jou wordt verwacht, wat jouw bijdrage is aan onze organisatie en binnen welke heldere kaders jij je functie kan uitoefenen. Je bent communicatief vaardig, dienstverlenend en hebt een proactieve houding richting klanten en collega’s. Zij kunnen bij jou terecht met alle ICT gerelateerde vragen, problemen of storingen. Je bent hun eerste aanspreekpunt en staat hen vriendelijk te woord. Je luistert, denkt mee en lost op. Je komt zowel zelfstandig als in teamverband goed tot je recht. Wanneer je ziet dat dingen anders of beter kunnen, kom je met concrete voorstellen. Je doet graag aanvullende kennis op (certificaten en trainingen etc.). Tenslotte woon je in de regio. Tijdens bereikbaarheidsdiensten buiten kantooruren ben je binnen een uur aanwezig op het lab.

Enthousiast geworden? Reageer dan via het formulier hiernaast. Wil je meer horen over deze functie? Bel dan gerust met IT-manager Willem van der Wilt via (088)537 4200.

Solliciteer hier

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.

Lees hier onze privacyverklaring die op dit formulier van toepassing is.