Medewerker medische administratie

28-32 uur

Je nieuwe werkgever

Vanuit passie voor microbiologie geeft Labmicta een positieve impuls aan de gezondheidszorg via de beste aanpak bij infecties. In ons medisch microbiologisch laboratorium analyseren we lichaamsmateriaal van patiënten op ziekmakende micro-organismen: virussen, bacteriën, schimmels of parasieten. Met onze 200 professionals zijn we vanuit Twente voor alle zorgpartners –vooral in Oost-Nederland en soms landelijk- dé partner voor het voorkomen, snel diagnosticeren, gericht behandelen en indammen van infecties.

Jouw team & taken

Je nieuwe collega’s van de medische administratie heten je van harte welkom. Je belangrijkste uitdaging is om ervoor te zorgen dat alle zaken rondom ontvangst, registratie en administratie op orde zijn en de patiënt de juiste diagnose kan krijgen. Dat doe je door het binnenkomende (lichaams)materiaal op de juiste manier te controleren en verwerken zodat uiteindelijk de juiste resultaten kunnen worden teruggekoppeld naar de behandelaar. Je controleert en registreert aanvragen, materiaal en gegevens en verwerkt uitslagen. Daarnaast bewaak je het administratieve proces en de terugkoppeling naar de behandelaar.

Ons aanbod

Onze professionals maken Labmicta tot wat het is: een gerenommeerd en toegankelijk laboratorium met academische kwaliteit en korte, snelle lijnen. De werksfeer is informeel en prettig. We investeren in onze mensen en we bieden jou voor deze functie in ieder geval:

  • een halfjaarcontract
  • ondersteuning bij jouw professionele ontwikkeling
  • waardering voor je inzet en bijdrage
  • salarisschaal volgens de CAO Ziekenhuizen
  • een goed pensioen en eindejaarsuitkering
  • collectieve korting op zorgkosten
  • mogelijkheden op maat, zoals een fietsplan en korting op communicatiemiddelen

Dit ben jij

Je hebt een opleiding op MBO-niveau of vergelijkbaar, aangevuld met de opleiding tot medisch secretaresse of doktersassistente. Je beschikt over een klantgerichte en dienstverlenende instelling, bent kwaliteitsbewust en flexibel ingesteld. Je bent een collega die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Je bent in staat systematisch en zeer ordelijk te werken en gaat bovendien integer om met materialen en gegevens van patiënten. Tenslotte beschik je over zowel goede mondelinge als schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Je taken worden uitgevoerd op roulatiebasis. Tot slot ben je bereid te werken op zaterdag, zon- en feestdagen.

Enthousiast geworden of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Wouter Lubberts via 088-5374200.

Solliciteer hier

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.

Lees hier onze privacyverklaring die op dit formulier van toepassing is.