MBO-stagiair Personeelsadministratie periode maart-juni

36 uur

Je stageplek

Vanuit passie voor microbiologie geeft Labmicta een positieve impuls aan de gezondheidszorg via de beste aanpak bij infecties. In ons medisch microbiologisch laboratorium analyseren we lichaamsmateriaal van patiënten op ziekmakende micro-organismen: virussen, bacteriën, schimmels of parasieten. Met onze ruim 200 professionals zijn we vanuit Twente voor alle zorgpartners –vooral in Oost-Nederland en soms landelijk- dé partner voor het voorkomen, snel diagnosticeren, gericht behandelen en indammen van infecties.

Voor de pathologie levert LabPON een belangrijk bijdrage aan de patiëntenzorg in de regio Oost-Nederland. Met behulp van histologisch (weefsel), cytologisch (cellen) en moleculair (analyse op DNA) onderzoek op lichaamsmateriaal streven wij samen met onze zorgpartners naar de beste behandeling voor de patiënt. LabPON kenmerkt zich als een innovatieve organisatie waarbij digitalisering centraal staat, zodat we op een snelle en kwalitatief hoogwaardige manier een diagnose kunnen stellen. Met een scherpe blik op de buitenwereld blijven we continu ontwikkelen en de nieuwste zorgtechnieken volgen.

Jouw afdeling en begeleiders

Je nieuwe collega’s Anneke en Gerdine heten je van harte welkom in het team van de personeels- en salarisadministratie. De personeelsadministratie zorgt er voor dat alle processen rondom het personeel vlekkeloos verlopen. We zorgen voor diverse contracten, stellen brieven op en zorgen dat de personeelsdossiers op orde zijn. We werken daarvoor met een geautomatiseerd personeelssysteem (Visma | Raet) dat aan diverse andere systemen binnen ons laboratorium is gekoppeld. Daarnaast zorgt de salarisadministratie er voor dat iedere maand de salarissen van Labmicta en LabPON op tijd en zonder fouten worden uitbetaald.

Tijdens je stage doe je ervaring op met de werkzaamheden van een gespecialiseerde administratieve afdeling. Je leert de organisatie snel kennen en je voert zelfstandig diverse activiteiten uit. Ook leer je onder begeleiding van Anneke of Gerdine meer specialistische werkzaamheden te verrichten, zoals ondersteuning bij de inrichting van de personeelsadministratie-applicatie en ondersteuning bij de werving en selectieprocedure. Het belangrijkste deel van de stageopdracht is het op orde brengen van het digitale personeelsdossier en daarbij zorgen voor een uniforme benaming en nummering van de diverse documenten. Na de stage kent een afdeling personeelszaken geen geheimen meer voor je en kreeg je goed inzicht in de service en ondersteuning die zo’n afdeling biedt.

Ons aanbod

Onze professionals maken Labmicta tot wat het is: een gerenommeerd en toegankelijk laboratorium met academische kwaliteit en korte, snelle lijnen. De werksfeer is informeel en prettig. We investeren graag in opleidings- en stageplaatsen en werken met diverse opleidingen en scholen samen.

Als je bij ons stage loopt ontvang je een stagevergoeding van €400,- per maand.

Dit ben jij

Jij bent een servicegerichte, integere en leergierige MBO-student. Je hebt interesse in het werk van een afdeling personeelszaken en je wilt graag meer te weten komen over het werken als salarisadministrateur. Je bent op zoek naar een voltijdsstage (36 uur) in de periode maart t/m juni.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Marjolein Bremmer, manager bedrijfsbureau, via 088-5374200. Graag zien we je sollicitatie uiterlijk 1 februari tegemoet.

 

Solliciteer hier

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.

Lees hier onze privacyverklaring die op dit formulier van toepassing is.