Hoofdanalist MSV

32-36 uur

Je nieuwe werkgever

Vanuit passie voor microbiologie geeft Labmicta een positieve impuls aan de gezondheidszorg via de beste aanpak bij infecties. In ons medisch microbiologisch laboratorium analyseren we lichaamsmateriaal van patiënten op ziekmakende micro-organismen: virussen, bacteriën, schimmels of parasieten. Met onze ruim 200 professionals zijn we vanuit Twente voor alle zorgpartners –vooral in Oost-Nederland en soms landelijk- dé partner voor het voorkomen, snel diagnosticeren, gericht behandelen en indammen van infecties.

Jouw team

Je nieuwe collega’s van het team moleculaire microbiologie/serologie/virologie (MSV) en het hoogvolume lab (HVL) heten je van harte welkom als hun nieuwe leidinggevende! De snelle veranderingen in de Covid-19-diagnostiek, de intensieve samenwerking met onze zorgpartners en landelijke ontwikkelingen op het gebied van hoogvolume diagnostiek zorgen er voor dat dit team volop in ontwikkeling is. Jij komt aan boord om samen met je collega’s de werkprocessen – in overleg met de vakinhoudelijke en medisch specialisten en senior analisten – optimaal in te richten en te borgen.

Jouw taken

Als hoofdanalist zorg je voor vertaling van het Labmicta-beleid naar de dagelijkse praktijk. Je geeft leiding aan de teams van MSV en HVL, regelt de in- en externe afstemming en planning en realisatie van de werkzaamheden op deze labafdelingen. Je let op de werkkwaliteit en de ontwikkeling van kennis, vaardigheden en competenties en je voert ontwikkelgesprekken met jouw medewerkers. Samen met de senior analisten begeleid je nieuwe collega’s. Je legt daarnaast voor projecten die de afdeling overstijgen de verbinding met andere afdelingen en borgt dat er voldoende capaciteit is om werkzaamheden en projecten uit te kunnen voeren.

Ons aanbod

Onze professionals maken Labmicta tot wat het is: een gerenommeerd en toegankelijk laboratorium met academische kwaliteit en korte, snelle lijnen. De werksfeer is informeel en prettig. We investeren in onze mensen en we bieden jou voor deze functie in ieder geval:

  • ruimte voor het oppakken van kansen die je ziet
  • ondersteuning bij jouw professionele ontwikkeling
  • waardering voor je inzet en bijdrage
  • salarisschaal FWG 55 volgens de CAO Ziekenhuizen
  • een goed pensioen en eindejaarsuitkering
  • collectieve korting op zorgkosten
  • mogelijkheden op maat, zoals een fietsplan en korting op communicatiemiddelen

Dit ben jij

Ben jij de professional die we zoeken? Iemand die graag met zijn talenten en ervaring bijdraagt aan de beste infectiezorg in Oost-Nederland. Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding en beschikt over ruime ervaring op het gebied van medische microbiologie. Je bent een sociale collega en bent tactvol in de omgang en communicatie en hebt ervaring/affiniteit met het aansturen en ontwikkelen van medewerkers. Je bent in staat om ideeën over de ontwikkeling van je afdelingen goed vast te leggen en je medewerkers daarin makkelijk mee te nemen. Je werkt systematisch en gaat integer om met informatie en gegevens van medewerkers. Daarnaast heb je zowel een goede mondelinge als schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en ben je niet bang voor verandering.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Sanne Tempel, directeur bedrijfsvoering (088-5374200) of Susan Laarveld, HR adviseur (088-5374219)

Solliciteer hier

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.

Lees hier onze privacyverklaring die op dit formulier van toepassing is.