Ervaren communicatieadviseur

24-28 uur

Je nieuwe werkgever

Vanuit passie voor microbiologie geeft Labmicta een positieve impuls aan de gezondheidszorg via de beste aanpak bij infecties. In ons medisch microbiologisch laboratorium analyseren we lichaamsmateriaal van patiënten op ziekmakende micro-organismen: virussen, bacteriën, schimmels of parasieten. Met onze 200 professionals zijn we vanuit Twente voor alle zorgpartners –vooral in Oost-Nederland en soms landelijk- dé partner voor het voorkomen, snel diagnosticeren, gericht behandelen en indammen van infecties.

Jouw team

Je nieuwe collega’s Sana, Lars en Joyce heten je van harte welkom in het team communicatie & marketing. Formeel leg je verantwoording af aan Sanne, directeur bedrijfsvoering. In de dagelijkse gang van zaken is Joyce je aanspreekpunt. Het team begeeft zich door de hele organisatie maar werkt vooral samen met de teams binnen het adviesbureau en de directeur. Ook de bestuurder en de medische staf zijn belangrijke gesprekspartners. Lars en Joyce gaan over de communicatie in brede zin, Sana is onze marketingspecialist. Het team is hecht en informeel. De opdrachten die we ontvangen en proactief oppakken, verdelen we volgens expertise en beschikbare tijd. We stemmen veel af, want de workload is hoog en de omgeving lekker dynamisch. Doordat we een ‘geoliede machine’ zijn, houden we goed overzicht. We werken met veel plezier, humor en fijne collega’s. Onze inzet wordt gezien en gewaardeerd; een sterk positieve motivatie! Het is een jonge afdeling nog zonder hele vaste protocollen en processen. Kortom, veel ruimte om te bouwen en creëren.

Lees hier meer over dit team.

Jouw taken

Het is jouw taak om samen met Sana, Lars en Joyce verder te bouwen aan wat er nu staat. En om de belangrijkste twee rollen van het team communicatie & marketing vorm te geven. De ene rol is extern gericht: Labmicta zichtbaar en herkenbaar profileren als dé partner bij infectie, waardoor ze haar vele ambities kan realiseren. De andere rol is intern gericht: een stevige communicatiestructuur realiseren en waarborgen. Daarmee creëren we meer begrip en verbinding en minder ruis. Labmicta groeit hard en is als zelfstandige stichting met de huidige bestuurder en directeur zeer ondernemend en slagvaardig. Dit levert voor jou als ervaren adviseur en het team waarin je werkt veel interessante opdrachten en projecten op. Met goede ideeën kun je direct samen aan de slag. Hoge drempels, lange wachttijden op reactie of groen licht zijn hier niet…

Ons aanbod

Onze professionals maken Labmicta tot wat het is: een gerenommeerd en toegankelijk laboratorium met academische kwaliteit en korte, snelle lijnen. De werksfeer is informeel en prettig. We investeren in onze mensen en we bieden jou voor deze functie in ieder geval:

  • Ruimte voor het oppakken van kansen die je ziet.
  • Ondersteuning bij jouw professionele ontwikkeling.
  • Waardering voor je inzet en bijdrage.
  • Salarisschaal FWG 55 volgens de cao-ziekenhuizen.
  • Een goed pensioen en eindejaarsuitkering.
  • Collectieve korting op zorgkosten.
  • Mogelijkheden op maat, zoals een fietsplan en korting op communicatiemiddelen.

Dit ben jij

Jij bent een ervaren adviseur die het nodige zag en deed op communicatiegebied. Je verbindt gemakkelijk en schat de koffie- of theemomenten met collega’s op waarde. Met positief prikkelende vragen en voldoende zelfvertrouwen leer jij onze organisatie snel beter kennen. In gesprekken zorg je ervoor dat je op de juiste momenten op jouw manier je positie pakt als adviseur. Je bent stressbestendig en beschikt over een gezonde dosis betrokkenheid. Medische kennis en/of ervaring in de zorg zijn geen voorwaarden. We zoeken bovenal een professional met genoeg ideeën en humor en die net als Lars, Sana en Joyce blij wordt van het samen werken voor deze mooie organisatie. Om daarmee bij te dragen aan betere patiëntenzorg

Natuurlijk heb je nog vragen! Bel gerust voor meer informatie met Joyce Pigge via (088)537 4200.

Solliciteer hier

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.

Lees hier onze privacyverklaring die op dit formulier van toepassing is.