Arts-microbioloog voor onbepaalde tijd

(0.8-1.0 FTE)

In verband met uitbreiding van de werkzaamheden is er een vacature voor een arts-microbioloog. Jij bent een enthousiaste allround arts-microbioloog met affiniteit voor de bacteriologie, moleculaire diagnostiek en de eerste lijn.

Je nieuwe werkgever

Vanuit een sterke gedrevenheid voor microbiologie geeft Labmicta in Twente met ruim 200 medewerkers een positieve impuls aan de gezondheidszorg in deze regio. Dat doen we via een integrale aanpak met aandacht voor alle aspecten van de medische microbiologie: voor alle zorgpartners zijn we de partner voor preventie, snelle diagnostiek, gerichte behandeling en indammen van uitbraken van infecties.

Jouw team

De medische staf, bestaande uit 10 artsen-microbioloog en 2 medisch moleculair microbiologen, heet je van harte welkom! Gezamenlijk staan we voor de klinische dienstverlening in de eerste en tweede lijn in de regio Oost-Nederland. We werken als team op meerdere locaties, waaronder de ziekenhuizen Medisch Spectrum Twente (MST), Zorggroep Twente (ZGT) , Saxenburg Medisch Centrum en de GGD Twente. Ook verzorgen we de B-opleiding tot arts-microbioloog die is gelieerd aan het UMCG.

De microbiologische diagnostiek wordt in de volle breedte uitgevoerd. Moleculaire microbiologie met in het bijzonder next generation sequencing is een van onze speerpunten. Er is voldoende ruimte om je op een van de deelgebieden te profileren. Er is tijd en aandacht voor onderzoek, onderwijs en opleiding. De medische staf participeert actief  in het managementteam van Labmicta over de medisch inhoudelijke zaken die de koers van Labmicta ondersteunen. Het bestuur van Labmicta bestaat uit de bestuurder, eveneens actief als arts-microbioloog, en de directeur bedrijfsvoering.

Dit ben jij

Jij bent de professional die we zoeken! Iemand die graag met zijn talenten en ervaring bijdraagt aan de beste infectiezorg in Oost-Nederland. Ook als je de opleiding binnenkort afrondt, nodigen we je van harte uit om te reageren.

Jij bent als BIG- en RGS-geregistreerd arts-microbioloog breed inzetbaar in het microbiologisch vakgebied. Uiteraard ben je analytisch en accuraat, maar jij beschikt ook over goede communicatieve vaardigheden. Je bent ambitieus en innovatief en wil samen met alle collega’s van ons laboratorium werken aan de verdere versterking van onze positie, zowel in de regio als daarbuiten.

Ons aanbod

Onze professionals maken Labmicta tot wat het is: een gerenommeerd en toegankelijk streeklaboratorium met korte, snelle lijnen. De werksfeer is informeel en prettig. We investeren in onze mensen. We bieden jou voor deze functie een dienstverband van 36 tot 45 uur met een salaris conform de AMS. Het dienstverband is voor onbepaalde tijd.

De regio

Met 2 topklinische ziekenhuizen in onze regio en de Universiteit Twente is er volop ruimte voor hoogstaande (bovenregionale) klinische zorg en innovatie. Een uitdagende omgeving. Daarnaast is wonen en werken in Twente zeer aantrekkelijk: ruim, groen, innovatieve bedrijven en weinig files.

Solliciteer hier

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.

Lees hier onze privacyverklaring die op dit formulier van toepassing is.