Analist bacteriologie MLO

32-36 uur

Je nieuwe werkgever

Vanuit passie voor microbiologie geeft Labmicta een positieve impuls aan de gezondheidszorg via de beste aanpak bij infecties. In ons medisch microbiologisch laboratorium analyseren we lichaamsmateriaal van patiënten op ziekmakende micro-organismen: virussen, bacteriën, schimmels of parasieten. Met onze 200 professionals zijn we vanuit Twente voor alle zorgpartners –vooral in Oost-Nederland en soms landelijk– dé partner voor het voorkomen, snel diagnosticeren, gericht behandelen en indammen van infecties.

Jouw team

Je nieuwe collega’s van de afdeling bacteriologie heten je van harte welkom.  Hier werken zo’n 40 gedreven en enthousiaste analisten. De belangrijkste bijdrage die dit team levert is het verrichten van diagnostische werkzaamheden, zowel zelfstandig als in teamverband. Er heerst een vriendelijke en open sfeer. Hoofdanalist Wouter Lubberts is jouw leidinggevende en er zijn meerdere senior analisten die jou dagelijks aansturen.

Jouw taken

Als analist op de afdeling bacteriologie verricht je zowel zelfstandig als in teamverband verschillende diagnostische werkzaamheden. Dit doe je volgens de laatste methodes en met de nieuwste technieken. Tevens ben je werkzaam op de mediabereiding en in de spoelkeuken en je speelt een belangrijke rol in het voorraadbeheersysteem.

Ons aanbod

Onze professionals maken Labmicta tot wat het is: een gerenommeerd en toegankelijk laboratorium met academische kwaliteit en korte, snelle lijnen. De werksfeer is informeel en prettig. We investeren in onze mensen en we bieden jou voor deze functie in ieder geval:

  • Een jaarcontract met zicht op vast dienstverband.
  • Ondersteuning bij jouw professionele ontwikkeling.
  • Waardering voor je inzet en bijdrage.
  • Salarisschaal FWG40 volgens de CAO Ziekenhuizen.
  • Een goed pensioen en eindejaarsuitkering.
  • Collectieve korting op zorgkosten.
  • Mogelijkheden op maat, zoals een fietsplan en voordelig aan te schaffen communicatiemiddelen.

Dit ben jij

Je bent een sociale collega die systematisch en zeer ordelijk werkt. Je hebt affiniteit met analytische apparatuur. Je gaat integer om met materialen en gegevens van patiënten. Daarnaast heb je zowel een goede mondelinge als schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en ben je niet bang voor verandering van processen op het lab.
Daarnaast heb je in ieder geval:

  • Een afgeronde MLO-opleiding richting medische microbiologie.
  • Werkervaring binnen de bacteriologie is een pré maar niet noodzakelijk.
  • Je vindt het niet erg om in het weekend te werken.

Enthousiast geworden? Mail je reactie voor 4 september naar sollicitatie@labmicta.nl. Heb je nog vragen, neem dan contact op via (088)537 4200.

 

 

Analist bacteriologie MLO (32-36 uur)

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.

Lees hier onze privacyverklaring die op dit formulier van toepassing is.