Ambtelijk secretaris

8 uur

Je nieuwe werkgever

Vanuit passie voor microbiologie geeft Labmicta een positieve impuls aan de gezondheidszorg via de beste aanpak bij infecties. In ons medisch microbiologisch laboratorium analyseren we lichaamsmateriaal van patiënten op ziekmakende micro-organismen: virussen, bacteriën, schimmels of parasieten. Met onze 200 ruim professionals zijn we vanuit Twente voor alle zorgpartners –vooral in Oost-Nederland en soms landelijk– dé partner voor het voorkomen, snel diagnosticeren, gericht behandelen en indammen van infecties.

Jouw team & taken

De leden van de ondernemingsraad heten je van harte welkom in hun midden en nodigen je uit om een bijdrage te leveren aan het inrichten van de medezeggenschap voor medewerkers. De ondernemingsraad voert overleg met de bestuurder en behartigt de belangen van het personeel. Jij komt aan boord om de ondernemingsraad te helpen met het uitvoeren van hun rol als gesprekspartner voor het bestuur. In de rol van ambtelijk secretaris ben je de schakel tussen deze twee partijen en zorg je ervoor dat de samenwerking zo soepel mogelijk verloopt. Je ondersteunt het volledige medezeggenschapsproces, plant de vergaderingen in, bereidt deze voor en zorgt voor de verslaglegging. Gemaakte afspraken tussen de OR en het bestuur leg je vast, je bewaakt de voortgang en attendeert hen daarop. In de rol van ambtelijk secretaris heb je rechtstreeks contact met alle leden van de OR en met het bestuur. Je bereidt (inhoudelijk) de adviezen en instemmingen voor en zorgt voor de archivering van de besluitvorming. Tenslotte geef je vorm en uitvoering aan de communicatie naar de achterban en andere belanghebbenden.

Ons aanbod

Onze professionals maken Labmicta tot wat het is: een gerenommeerd en toegankelijk laboratorium met academische kwaliteit en korte, snelle lijnen. De werksfeer is informeel en prettig. We investeren in onze mensen en we bieden jou voor deze functie in ieder geval:

  • ruimte voor het oppakken van kansen die je ziet,
  • ondersteuning bij jouw professionele ontwikkeling,
  • waardering voor je inzet en bijdrage,
  • salarisschaal FWG volgens de CAO Ziekenhuizen,
  • een goed pensioen en eindejaarsuitkering,
  • collectieve korting op zorgkosten,
  • mogelijkheden op maat, zoals een fietsplan en korting op communicatiemiddelen.

Dit ben jij

Jij bent de professional die we zoeken! Iemand die graag met zijn of haar talenten en ervaring bijdraagt aan professionele medezeggenschap bij Labmicta. Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en maakt je snel wet- en regelgeving eigen. Je bent integer, beschikt over tact en hebt gevoel voor bestuurlijke verhoudingen. De Nederlandse taal kent geen geheimen voor je en je bent accuraat. Wat betreft het opvolgen van gemaakte afspraken spreek je je collega’s makkelijk aan en in complexe situaties houd je overzicht. Ervaring en gemak in het omgaan met MS Office en notuleren spreekt voor zich.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Wilma van der Togt, voorzitter ondernemingsraad, via 088-5374200 of w.vandertogt@labmicta.nl.

Solliciteer hier

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.

Lees hier onze privacyverklaring die op dit formulier van toepassing is.